Facebook
тел.: 0301 6 40 82
Смолянска професионална гимназия по туризъм и строителство
Смолянска професионална гимназия по туризъм и строителство - град Смолян

Днес - промоция на ресторантьори и строителни техници

УЧЕНИЦИТЕ ОТ ВИПУСК 2023 ПОЛУЧИХА ДИПЛОМИТЕ
 
На 23.06.2023 г. дванадесетокласниците от професия СТРОИТЕЛЕН ТЕХНИК и РЕСТОРАНТЬОР получиха своите дипломи и свидетелства за професионална квалификация.
Директорът Антоанета Караджова благодари на зрелостниците, че са били ученици на Смолянска професионална гимназия по туризъм и строителство "Никола Й. Вапцаров" и че повечето от тях отново са избрали професията на ресторантьора и строителя, продължавайки своето образование в по-високата степен. Пожела им попътен вятър и винаги да бъдат добри хора.
Днес - промоция на ресторантьори и строителни техници - Изображение 1Днес - промоция на ресторантьори и строителни техници - Изображение 2Днес - промоция на ресторантьори и строителни техници - Изображение 3Днес - промоция на ресторантьори и строителни техници - Изображение 4Днес - промоция на ресторантьори и строителни техници - Изображение 5Днес - промоция на ресторантьори и строителни техници - Изображение 6Днес - промоция на ресторантьори и строителни техници - Изображение 7Днес - промоция на ресторантьори и строителни техници - Изображение 8