Facebook
тел.: 0301 6 40 82
Смолянска професионална гимназия по туризъм и строителство
Смолянска професионална гимназия по туризъм и строителство - град Смолян

Награди за рисунка и литературна творба на изявени наши гимназисти

Месец май - месец на награди в СПГТС "Никола Й. Вапцаров" - Смолян
 
Със своя новаторски поглед в изобразителното изкуство и изключителен талант, Христиана Пейкова от 8а клас спечели второ място на областния кръг от Международния конкурс за детска рисунка "С очите си видях бедата". Награждаването бе на 20 май 2022 г. в областна управа - Смолян, а ученичката се класира за финалния кръг на конкурса, който ще се проведе през юни 2022 г. в София. Успех!
Десетокласникът Любомир Монев пък бе отличен с Грамота за своята прозаическа литературна творба на Националния конкурс "Възкресение Христово", организиран от Св. Синод към Българската православна патриаршия и с професионалното партньорство на УО "Васил Димитров" - гр. Смолян.
Награди за рисунка и литературна творба на изявени наши гимназисти - Изображение 1Награди за рисунка и литературна творба на изявени наши гимназисти - Изображение 2Награди за рисунка и литературна творба на изявени наши гимназисти - Изображение 3Награди за рисунка и литературна творба на изявени наши гимназисти - Изображение 4Награди за рисунка и литературна творба на изявени наши гимназисти - Изображение 5Награди за рисунка и литературна творба на изявени наши гимназисти - Изображение 6