Facebook
тел.: 0301 6 40 82
Смолянска професионална гимназия по туризъм и строителство
Смолянска професионална гимназия по туризъм и строителство - град Смолян

Експерти на РЗИ измерваха ниво на оксид в кръвта сред гимназизстите ни

Отбелязваме 16 ноември - Международен ден без тютюнопушене
 
По този повод РЗИ – Смолян проведе интересна здравна акция сред учениците и персонала на Смолянска професионална гимназия по туризъм и строителство "Никола Й. Вапцаров".
Те имаха възможност да измерят съдържанието на въглероден оксид в издишания въздух и съответстващото ниво на карбоксиоксихемоглобин в кръвта им. Експертите на здравната инспекция предоставиха и информационни материали, а с акцията си мотивираха младите да не посягат към цигарите и другите тютюневи продукти - значима житейска стъпка.
Експерти на РЗИ измерваха ниво на оксид в кръвта сред гимназизстите ни - Изображение 1Експерти на РЗИ измерваха ниво на оксид в кръвта сред гимназизстите ни - Изображение 2Експерти на РЗИ измерваха ниво на оксид в кръвта сред гимназизстите ни - Изображение 3Експерти на РЗИ измерваха ниво на оксид в кръвта сред гимназизстите ни - Изображение 4Експерти на РЗИ измерваха ниво на оксид в кръвта сред гимназизстите ни - Изображение 5Експерти на РЗИ измерваха ниво на оксид в кръвта сред гимназизстите ни - Изображение 6Експерти на РЗИ измерваха ниво на оксид в кръвта сред гимназизстите ни - Изображение 7