Facebook
тел.: 0301 6 40 82
Смолянска професионална гимназия по туризъм и строителство
Смолянска професионална гимназия по туризъм и строителство - град Смолян

Креативност, новаторство и професионализъм в сервиза

Многообразие от хапки, сладкиши, плата, инвентар, декорация, фотоси от проведени събития, оригинални идеи и съвети за вашето събитие, професионално отношение и изпълнение. Индивидуалният стил и подход към организирането и изпълнението на кетъринг поръчки и услуги кара нашите клиенти да се чувстват специални. Доказателство за това бе поредното коктейлно обслужване по повод 160-годишния юбилей на СОУ "Св. св Кирил и Методий" - Смолян. 
Учителите и учениците от СПГТС "Никола Й. Вапцаров" както винаги показаха професионализъм, креативност и новаторство в подготовката и реализацията на сервиза.

Креативност, новаторство и професионализъм в сервиза - Изображение 1Креативност, новаторство и професионализъм в сервиза - Изображение 2Креативност, новаторство и професионализъм в сервиза - Изображение 3Креативност, новаторство и професионализъм в сервиза - Изображение 4Креативност, новаторство и професионализъм в сервиза - Изображение 5Креативност, новаторство и професионализъм в сервиза - Изображение 6