Facebook
тел.: 0301 6 40 82
Смолянска професионална гимназия по туризъм и строителство
Смолянска професионална гимназия по туризъм и строителство - град Смолян

Седмица на парите стартира с инициативи

Седмица на парите 21-27 март 2022
 
Иновационен лагер от млади финансисти на Смолянска професионална гимназия по туризъм и строителство "Никола Й. Вапцаров" бе сформиран през тази седмица. Екипът се включи в глобалната инициатива за повишаване на финансовата грамотност на младите хора "Седмица на парите" 21-27 март 2022 г. с национален координатор Джуниър Ачийвмънт България.
Днес бе направена първата стъпка - група осмокласници посети Регионалния исторически музей "Стою Шишков" - Смолян, като разгледа старинни ценни монети, накити и украшения и се включи в дискусията за изработването и влиянието им в бита и културата на родопчанина.
Седмица на парите стартира с инициативи - Изображение 1Седмица на парите стартира с инициативи - Изображение 2Седмица на парите стартира с инициативи - Изображение 3Седмица на парите стартира с инициативи - Изображение 4Седмица на парите стартира с инициативи - Изображение 5Седмица на парите стартира с инициативи - Изображение 6Седмица на парите стартира с инициативи - Изображение 7Седмица на парите стартира с инициативи - Изображение 8