Facebook
тел.: 0301 6 40 82
Смолянска професионална гимназия по туризъм и строителство
Смолянска професионална гимназия по туризъм и строителство - град Смолян

Излязохме навън, впечатлихме Смолян с кулинарни умения

В кулинарно шоу на открито участва СПГТС - Смолян

Ученици от ПГ по туризъм – Смолян демонстрираха умения в кулинарен празник на открито пред жители и гости на града. Това стана през изминалия уикенд на Новия център в гр. Смолян, заедно с най-големите в бранша от Българската асоциация на професионалните готвачи. Впечатлен от кулинарните умения на гимназистите бе и специалният гост – шеф Иван Манчев, който сподели радостта си от факта, че в града вече е все по-голям интересът към ресторантьорството и младите таланти го доказват.

С акция за благотворителност и почерпка на организираното от Община Смолян мероприятие, всички присъстващи на празника успяха да се насладят на всевъзможни вкусни изкушения. На едно място се събраха най-добрите професионалисти в кулинарията и техните млади надежди от СПГТС „Никола Й. Вапцаров“, за да представят талант, умения и изкуство.

Излязохме навън, впечатлихме Смолян с кулинарни умения - Изображение 1Излязохме навън, впечатлихме Смолян с кулинарни умения - Изображение 2Излязохме навън, впечатлихме Смолян с кулинарни умения - Изображение 3Излязохме навън, впечатлихме Смолян с кулинарни умения - Изображение 4Излязохме навън, впечатлихме Смолян с кулинарни умения - Изображение 5Излязохме навън, впечатлихме Смолян с кулинарни умения - Изображение 6Излязохме навън, впечатлихме Смолян с кулинарни умения - Изображение 7Излязохме навън, впечатлихме Смолян с кулинарни умения - Изображение 8