Facebook
тел.: 0301 6 40 82
Смолянска професионална гимназия по туризъм и строителство
Смолянска професионална гимназия по туризъм и строителство - град Смолян

Виктор се нареди трети на градски турнир по тенис на маса

Бронзов медалист от ПГ по туризъм и строителство
 
Виктор Узунов от 11. клас спечели купата за трето място на провелия се вчера 14.11.2020 г. турнир по тенис на маса в спортна зала "Величко Чолаков" - гр. Смолян. В състезанието за ученици до 18 години се включиха 24 участници от 7 до 17 години. Турнирът по тенис на маса се проведе под надслов "Не на наркотиците, ти избираш!", организиран от Превантивно - информационния център по наркотични вещества към Община Смолян, осигурил множество награди за участниците. Мероприятието се осъществи с любезното съдействие на Спортен клуб по тенис на маса "Орфей" - Смолян. Състезанието се проведе без публика, при спазване на всички въведени противоепидемични мерки.
Екипът на СПГТС "Никола Й. Вапцаров" поздравява Виктор Узунов за спечелената награда, както и всички, взели участие в спортното мероприятие. Спортът е начин на живот!
Виктор се нареди трети на градски турнир по тенис на маса  - Изображение 1Виктор се нареди трети на градски турнир по тенис на маса  - Изображение 2Виктор се нареди трети на градски турнир по тенис на маса  - Изображение 3Виктор се нареди трети на градски турнир по тенис на маса  - Изображение 4Виктор се нареди трети на градски турнир по тенис на маса  - Изображение 5Виктор се нареди трети на градски турнир по тенис на маса  - Изображение 6