Facebook
тел.: 0301 6 40 82
Смолянска професионална гимназия по туризъм и строителство
Смолянска професионална гимназия по туризъм и строителство - град Смолян

Честваме 141 години от Освобождението на България

Учениците и учителите на СПГТС шестваха със знамена, венци и цветя за Трети март

Транспарант на училището, голям венец, знаменна група, цветя и трибагреници привлякоха погледите на смолянската общественост. Причината бе множеството от ученици и учители на Професионалната гимназия по туризъм и строителство "Никола Й. Вапцаров"-гр. Смолян, което се включи в официалното тържество в смолянския кв. Устово за Трети март. 
В празничната сутрин, след тематична изложба и поздравителни думи на директора на училището - г-жа А. Караджова, празнично шествие оживи главната улица до пл. Възраждане, където с поднасянето на венец пред паметните плочи на героите освободители, всички заедно почетоха паметта на загиналите за Освобождението. 
Стотиците граждани, политици, военни, представители на много организации почетоха с цветя Освободителите и се поздравяваха по случай 141-годишнината от Освобождението на България. 
Честит празник!

Честваме 141 години от Освобождението на България - Изображение 1Честваме 141 години от Освобождението на България - Изображение 2Честваме 141 години от Освобождението на България - Изображение 3Честваме 141 години от Освобождението на България - Изображение 4Честваме 141 години от Освобождението на България - Изображение 5Честваме 141 години от Освобождението на България - Изображение 6Честваме 141 години от Освобождението на България - Изображение 7Честваме 141 години от Освобождението на България - Изображение 8