Facebook
тел.: 0301 6 40 82
Смолянска професионална гимназия по туризъм и строителство
Смолянска професионална гимназия по туризъм и строителство - град Смолян

Изключителни кулинарии показва гимназията ни

Близо пет пъти е нараснало търсенето на кадри в хотелиерството и ресторантьорството от началото на годината, като се очаква тенденцията да продължи. Това показва анализ на водеща платформа за намиране на работа.
Обявите за такива кадри са се увеличили с 376% от началото на годината, като според експертите, основната причина е промяната на противоепидемичните мерки и частичното разрешаване на посещенията в заведения за хранене и развлечения.
Заснетите изящни кулинарни произведения са на ученици от Професионална гимназия по туризъм и строителство - фактор в областния град Смолян в подготовката на кадри в сферата на готварството, ресторантьорството, хотелиерството, а от скоро и в хитовото транспортно строителство.
Гимназията очаква своите нови кандидати със старт на 05 юни 2021г., когато започва подаването на заявления за участие в първи етап на класиране.
Изключителни кулинарии показва гимназията ни  - Изображение 1Изключителни кулинарии показва гимназията ни  - Изображение 2Изключителни кулинарии показва гимназията ни  - Изображение 3Изключителни кулинарии показва гимназията ни  - Изображение 4Изключителни кулинарии показва гимназията ни  - Изображение 5Изключителни кулинарии показва гимназията ни  - Изображение 6Изключителни кулинарии показва гимназията ни  - Изображение 7Изключителни кулинарии показва гимназията ни  - Изображение 8