Смолянска професионална гимназия по туризъм и строителство
град Смолян

Връчихме дипломите и свидетелствата на Випуск 2018'

 

22 юни – 22 нови професионални ресторантьори

 

22 юни 2018 година бе съдбовен за СПГТС „Никола Й. Вапцаров“ – гр. Смолян, защото всичките 22-ма зрелостници се дипломираха. В Учебния ресторант на гимназията учениците от Випуск 2018‘ тържествено получиха дипломите си за средно образование и свидетелствата за трета степен на професионална квалификация по професия „Ресторантьор“.

В началото на тържеството директорът на училището Антоанета Караджова отправи поздравителни думи към всички родители и учители, а на учениците пожела да са много здрави, с много воля да преодоляват трудностите и да бъдат успешни хора. Тя с радост съобщи, че дипломираните зрелостници от тазгодишния Випуск 2018‘ са показали още по-високи резултати от миналогодишния. След това класният ръководител – г-жа К. Чочева отправи пожелания към абитуриентите, родителите и учителите, като призова випускниците да не забравят училището, да работят по най-добрия начин за неговия имидж, за своята родина и за родния си Смолян. А за финал – празнична наздравица, кулинарни изненади, много усмивки, поздравления, цветя и всичко, запечатано в безброй снимки.

На добър час, момчета и момичета! Бъдете щастливи и успели хора! И винаги знайте какво искате и защо го искате, защото само тогава всеки ваш момент от живота ще бъде осмислен!