Смолянска професионална гимназия по туризъм и строителство
град Смолян

Състоя се трогателна сбирка...

 

С любов, уважение и признателност изпратихме в пенсия госпожа Ася Лелчева!

 

През изминалата седмица колеги и ученици на г-жа Ася Лелчева отбелязаха нейното пенсиониране като дългогодишен учител на Смолянска професионална гимназия по туризъм и строителство "Никола Й. Вапцаров". 


Госпожата докосна сърцата на всички със своите благодарности и пожелания към своите гости, като успя да предизвика и сълзи в очите на колегите си. Поздравително слово отправи и директорът на гимназията - г-жа Антоанета Караджова. 


Инж. А. Лелчева е един много талантлив преподавател, обичан и уважаван от своите колеги, ученици и техните родители, някои от които също нейни възпитаници. Със своя неуморен труд през всичките тези години като учител е успяла да възпита много добри и отговорни ученици, вече пораснали хора, които следват успеха в живота си. Тя има дългогодишен стаж като учител по теоретичните дисциплини на редица специалности, а нейни възпитаници са успешно реализирани професионалисти по целия свят.


На трогателната сбирка присъстваха колеги и ученици, които с цветя и подаръци пожелаха на любимата учителка и колежка Ася Лелчева здраве, радост, дълги и спокойни пенсионни години!