Смолянска професионална гимназия по туризъм и строителство
град Смолян

Парти по повод пенсиониране имаше в нашето училище

 

Щастлив повод

 

       През изминалата седмица нашата обичана колежка – Ясенка Бекярова, уважаван дългогодишен преподавател по Технология на кулинарната продукция – практика, почерпи колектива за своето пенсиониране. Партито бе съпроводено от шведска маса и добро настроение, снимки за спомен и множество пожелания. От колектива тя получи скромна сума, много цветя и подаръци от учениците. Пожелаваме на г-жа Бекярова достоен живот, добро здраве и вдъхновение за нейната страст – готварството.

        Да отбележим, че по-рано в началото на учебната година, в заслужен отдих мина и нашата колежка, емблематично име на гимназията – г-жа Ина Богданова, отдала цялата си трудова кариера на физическата подготовка на учениците и спорта в училището.

        И двамата наши млади пенсионери бяха поздравени от нашия директор г-жа А. Караджова, която от името на всички нас им благодари за годините старателна работа и всеотдайност.

         Г-жо Бекярова и г-жо Богданова, приемете нашата висока признателност и голяма благодарност за дългогодишната Ви отдаденост и самоотвержена служба в името на развитието на нашето училище – Смолянска професионална гимназия по туризъм и строителство „Никола Й. Вапцаров! Пожелаваме Ви много здраве, сили и нестихващ ентусиазъм, които да преизпълват всеки момент от живота!

 

Още снимки вижте <<<ТУК>>> !